Interim Agile professionals

Diensten van Noun.

Een agile organisatie.

Noun levert interim Agile Professionals. De basis van onze Noun'ers ligt in de rol van Product Owner, Business Analist, Agile Coach en Scrum Master. Vanuit die rollen heeft Noun de mogelijkheid het Agile proces te ondersteunen door middel van Agile coaching, en voor uw organisatie veel waarde toe te voegen.

Interim professionals

Onze mensen

Product owner
Product Owner

De eigenaar van het product die verantwoordelijk is voor het maximaliseren van gebruikerswaarde en productvisie. Werkt nauw samen met stakeholders aan de roadmap en prioriteert de product backlog.

Scrum masters
Scrum Master

Deze teamcoach en facilitator stelt elk scrum team in staat om hun beste werk af te leveren. Ambassadeur van scrum en bewaakt het proces.

Agile coaches
Agile Coach

Neemt uw behendige transformatie bij de hand. Geeft advies en denkt mee in de werkbare oplossingen. Biedt coaching en training over Agile mentaliteit en manier van werken.

Business analisten
Business Analist

Verantwoordelijk voor het voorzien, herkennen en vertalen van de behoeften van het bedrijf naar bruikbare oplossingen.

Services

Agile Transformatie.

Wees de concurrentie voor en zorg ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de steeds veranderende behoeften van klanten en bedrijven. Ons doel is om duurzame agile organisaties te helpen creëren. Samen ontwerpen we een strategie om jouw wendbaarheid te vergroten om sneller en vaker te leveren. Door de organisatiestructuur te verbeteren en goed presterende teams te creëren, versnel je je bedrijf en ben je klaar voor de toekomst!

Agile transformation

Trainingen & Coaching.

De belangrijkste factor in jouw agile transformatie zijn je mensen. Met onze coaching- en trainingsprogramma’s inspireren we teams en individuen om de agile mindset te adopteren. We coachen hen om hun (nieuwe) manier van werken te verbeteren én te perfectioneren. Om de Product Owner & Scrum Master te laten excelleren in hun rol bieden wij individuele coaching aan. Onze programma’s op maat zorgen voor groei in hun vaardigheden en competenties. Om iedereen aan boord te krijgen, bieden we agile cursussen aan. Of het nu Scrum is of een programma dat op maat is gemaakt voor uw uitdagingen, wij komen altijd met het beste programma dat aan jouw behoeften voldoet.

Noun Academy

Kom werken met ons

Kom werken bij ons

Mail ons
info@noun.nl

Social

Kantoor

Fred. Roeskestraat 99
1076 EE Amsterdam
Google Maps

Onderdeel van

Makerstreet

Makerstreet Logo
Privacyverklaring