Develop • Share • Learn

Noun academy.

Over Noun Academy

Wij delen graag onze expertise.

Noun geeft ook scrum trainingen en workshops. We delen graag onze expertise en praktijkervaring, zodat we van elkaar kunnen leren. Je kunt bij ons terecht als je een (scrum.org) certificaat wilt halen, maar we maken ook workshops op maat. Heb je bijvoorbeeld een specifieke vraag hoe je als stakeholder om moet gaan met scrum teams, hoe je een product visie tot uitvoer brengt of wil je een op maat gemaakte retrospective? Wij stellen onze interactieve programma’s met zorg samen en zorgen altijd dat jouw organisatie de tools direct in de praktijk kan toepassen! Je kunt je bij ons individueel inschrijven voor onderstaande trainingen of als groep; er geldt dan speciale groepskorting. Deze organiseren we op vaste data en zijn voor iedereen toegankelijk. Wil je als organisatie of team een in house of custom made training? Kijk dan onder dat kopje of neem direct contact met ons op.

Training session
dots
Trainers

Trainers van Noun.

Al onze trainers zijn gecertificeerd Product owner, Scrum master of Agile coach. Naast theoretische kennis delen deze echte Noun’ers ook graag hun ruime ervaring uit de praktijk. Onze visie: interactief met én van elkaar leren!

Anne-Mirte Wesselink
Head of AcademyProduct OwnerTrainer
Nataria Rajabi
Scrum MasterAgile CoachTrainer
Malou Hekwolter of Hekhuis
Product OwnerScrum MasterTrainer
Janna Dolman
Product OwnerTrainer
Quote

Wat hebben we veel geleerd, en wat was het leuk. Niet zo’n standaard training, maar heel interactief en veel zelf gedaan. Goede voorbereiding op het examen!

- Marleen Hoogland van Saxum

Een kijkje in de keuken.

Kom werken met ons

Kom werken bij ons

Mail ons
info@noun.nl

Social

Kantoor

Fred. Roeskestraat 99
1076 EE Amsterdam
Google Maps

Onderdeel van

Makerstreet

Makerstreet Logo
Privacyverklaring